Početna
/
O nama
/
U skladu s prirodom

U skladu s prirodom

Od početka poslovanja naše opredjeljenje je trajno poboljšanje sustava kvalitete zaštite okoliša i sprječavanje onečišćenja. Aktivno sudjelujemo u zaštiti našeg planeta. Svjesni odgovornosti za zaštitu okoliša,  uprava i zaposlenici tvrtke svojim odgovornim ponašanjem strogo brinu za provođenje zaštite okoliša.

U procesu proizvodnje, kao osnovni materijal koristimo drvo, koji priroda stvara već stoljećima, a naši stručnjaci ga svojom kreativnošću, koristeći modernu tehnologiju, oblikuju i obogaćuju.

Izborom ekološki najprihvatljivijeg prirodnog i antialergijskog materijala, naši proizvodi, uz iznimne funkcionalno-oblikovne karakteristike, nastavljaju i dalje biti dio prirode, prihvatljivi  za okoliš u svakom podneblju i ne narušavaju sklad prirode.

U provedbi aktivnosti u procesu proizvodnje analiziramo i ocjenjujemo njihov značaj utjecaja na okoliš, izrađujemo adekvatne programe i planove, te neprekidno usklađujemo svoje poslovanje u skladu sa zakonskom regulativom u području zaštite okoliša.

 

 

 

Proizvodimo za vas

Pošalji upit