Ljuljačke

Striborove ljuljačke su oduvijek oduševljavale djecu različitog uzrasta, od onih najmlađih pa sve do „teenagera“. Naše ljuljačke mogu biti konstruirane na različite načine, ovisno dobnoj strukturi djece korisnika, o broju sjedaćih mjesta za ljuljanje i slično.
Sjedalice za ljuljačku su izrađene od čvrste gume, otporne na vremenske utjecaje i ultraljubičaste zrake.

Stribor ljuljačke mogu sadržavati i sigurnosno-zaštitne sjedalice, a koje su osobito pogodne za manju djecu, zbog svog posebnog oblika. Danas su djeci posebno omiljene - košare za ljuljanje, ovješene na konstrukciju ljuljačke, u kojima se obično odmara ili ljulja dvoje, a ponekad i više djece istovremeno.

Također, naše ljuljačke mogu sadržavati i debelo uzdužno uže za ljuljanje više djece istovremeno.

Ljuljačke mogu biti obogaćene i raznim dodatnim elementima za igru djece, kao što su penjalice, mreže, ljestve, tobogani, ili kombinacija elemenata. Izaberite neke od djeci najomiljenijih Stribor modela ljuljački: „Pepeljuga“, „Snjeguljica“, „Pinokio“ …

Grupa igrala ljuljačke imaju konstrukciju izrađenu od kvalitetenog crnogoričnog drveta koje je impregnirano dubinski pod pritiskom.

Drveni dijelovi ljuljačke stolarski su obrađeni i zaobljenih bridova, što povećava sigurnost djece od mogućih ozljeda.

Ljuljačke se montiraju na metalne pocinčane ankere koji se temelje u tlo, tako da drveni dijelovi nisu u doticaju sa zemljom, čime je znatno produžen vijek trajanja ljuljačke.

U ponudi su i ljuljačke metalne konstrukcije zaobljenih profila površinski zaštićenih plastificiranjem ili kvalitetnim lakiranjem.

Različite vrste mjesta za ljuljanje - sjedenje djece omogućavaju istovremenu igru dvoje ili više djece na jednoj ljuljački, a što je opisano kroz različite izvedbe ljuljačke.