Tobogani

Stribor tobogan djeci pruža osjećaj uspona i spuštanja - klizanja niz klizalicu-tobogan. Naši tobogani mogu biti ravni, valoviti, zavojni odnosno spiralni, ili cjevasti. Nagib i dužina tobogana ovisi o dobnoj strukturi djece. Tobogane oblikujemo i postavljamo ovisno o Vašoj želji: na drvene (ili metalne ) konstrukcije sa podestom, a ponekad i samostalno niz padinu. Spuštanje niz Stribor tobogane djeci pruža doživljaj sličan sanjkanju na snijegu. Prema želji klijenta, tobogane s podestima obogaćujemo dodatnim dekorativnim pločastim oblicima u obliku gljive, kita, autića.

Ispod i ispred tobogana preporučamo postavljanje sigurnosnih gumenih podnih obloga.

Grupa igrala tobogani imaju konstrukciju izrađenu od kvalitetenog crnogoričnog drveta koje je impregnirano dubinski pod pritiskom.

Drveni dijelovi tobogana stolarski su obrađeni i zaobljenih bridova, što povećava sigurnost djece od mogućih ozljeda.

Konstrukcija tobogana se montira na metalne pocinčane ankere koji se temelje u tlo, tako da drveni dijelovi nisu u doticaju sa zemljom, čime je znatno produžen vijek trajanja tobogana.

U ponudi su i tobogani metalne konstrukcije zaobljenih profila površinski zaštićenih plastificiranjem ili kvalitetnim lakiranjem.

Korito tobogana izrađeno je od poliesterskog laminata a moguće su dužine od 180; 240; 320 ; 450cm. Tobogani mogu biti u izvedbi ravni ili zavojni.