Klackalica „Federko“ sa 4 opruge


Opis


Konstrukcija: izrađena od aluminijskih ovalnih nehrđajućih profila tlocrtnog presjeka 72x105mm, cijevi iznutra ojačanih pregradama, koje čine 4 zasebne komore. Aluminijska konstrukcija pričvršćena je na metalni nosač. Metalni nosač učvršćen je na četiri opruge koje stoje na postolju i temelji se u tlo. Vijci i spojni materijali zatvoreni su u poliamidna anti-vandal kućišta.

Dekorativni elementi: nalaze se na vanjskim bočnim stranama sjedala u raznim oblicima – Patkice, Cvijeta, Sunca i sl.. Izrađeni su od PE ploča i međusobno su povezani čeličnim rukohvatima. Polietilen dijelovi klackalice izvedeni su zaobljenih rubova i ergonomski oblikovani, što povećava sigurnost i lakoću uporabe klackalice.

Sjedišta: izrađena od PE ploča debljine 18 mm. Montirana su na završnim dijelovima greda klackalice a jedno sjedište sa ergonomskim prihvatima nalazi na središnjem dijelu konstrukcije i omogućuje uključivanje više korisnika te dodatno stabilizira konstrukciju. Na jednoj strani sjedala nalazi se i naslon od istog materijala.

Opruge: izrađene od toplo cinčanog plastificiranog čelika.

Rukohvati i držači za noge: izrađeni su čeličnih profila, ergonomski oblikovani.

 

Površinska zaštita:

  • Drveni profil: bojan kvalitetnim ekološkim bojama na bazi vode;
  • Čelični profil: toplo cinčanje i plastifikacija.

 

Montaža: Klackalica se montira na čelične ankere koji se temelje u prethodno pripremljeni iskop ili priprema za tiplanje na prethodno pripremljenu podlogu.

 

Slični proizvodi: Klackalica „Federko“ lik patke sa 4 opruge S.KL.012.04

, S.AL.KL.006.04
Cijena na upit
Specifikacije

Dimenzije prostora (d*š*v):
Ø 400x120x100cm

Materijal:  aluminijski i čelični profil, HDPE, HPL ili PE ploče, poliamid

Težina igrala:  150kg

Sigurnosna zona igrala:  600x410cm

Visina pada:  100cm

Broj korisnika:  < 4

Uzrast:  3+