Kombinirano igralo “Casper”


Opis


Kombinirano igralo potiče aktivnost djeteta na otvorenom, a zahvaljujući svom dizajnu, omogućuje razne mogućnosti za različite vrste igre, kao i igru za nekoliko mališana odjednom. Tijekom igre na našem igralu Casper, djeca se penju i spuštaju te samim time razvijaju koordinaciju tijela i motoričke sposobnosti koje su bitne za razvoj djeteta.

 

Kombinirano igralo „Casper“ ima konstrukciju izrađenu od aluminijskih nehrđajućih profila koje su zbog sigurnosti djeteta ovalnog oblika, sa dekorativnim HDPE pločama i šesterokutnim poliester krovom. Aluminijski i metalni dijelovi igrala površinski su zaštićeni plastifikacijom, koja je otporna na koroziju, ekstremne vremenske uvijete te UV zrake. Užad je formirana od galvaniziranih čeličnih sajli presvučenih poliesterskim najlonom kako bi djeci omogućili ugodno i sigurno penjanje. Svi vijčani spojevi su osigurani anti-vandal kapicama.

 

Igralo sadrži: Toranj, cjevasti tobogan od poliestera, tobogan ravni 2,4m, klupice i sol, igra X i O, most od mreža, mreža u okviru, vatrogasna cijev od čelika, stepenice

Cijena na upit
Specifikacije

Dimenzije prostora (d*š*v):
Ø 1350x440x420 cm

Visina:  420 cm

Dužina:  1350 cm

Širina:  440 cm

Materijal:  aluminijski, čelični i drveni profili, HDPE ili HPL ploče, tobogan poliester

Uzrast:  3+

Sigurnosna zona:  1320x950 cm