Kombinirano igralo “Noa”


Opis


Kombinirano igralo potiče tjelesnu aktivnost djeteta na otvorenom koja ima pozitivne učinke na rast, razvoj i zdravlje. Naš brod Noa omogućuje različite vrste igre, kao i igru za nekoliko mališana odjednom koji se mogu penjati, spuštati ili glumiti prave male mornare i time razvijati koordinaciju tijela, motoričke sposobnosti i razvijati maštu.

 

Kombinirano igralo Noa ima konstrukciju izrađenu od lameliranih drvenih greda koje su zbog sigurnosti djeteta zaobljenih rubova, sa dekorativnim drvenim i HDPE pločama kao ogradama. Užad je formirana od galvaniziranih čeličnih sajli presvučenih poliesterskim najlonom kako bi djeci omogućili ugodno i sigurno penjanje. Svi vijčani spojevi su osigurani anti-vandal kapicama.

 

Igralo sadrži: konstrukciju pramca s podestom na koji vode dvoje stepenica, krmu s podestom na visini od 150 cm na koju se penje stepenicama, tobogan, dva jarbola s mrežama, penjalicu kombiniranu s različitim  mrežama za penjanje – 3 kom, užad za penjanje, „monkey rope“ – 2 kom, dvije kućice na palubi s komandnim mostom, kormilo, dvije polukružne  kose ploče za prilaze na oba tornja, dekorativne ograde od HDPE  ploča

Cijena na upit
Specifikacije

Dimenzije prostora (d*š*v):
Ø 1800x800x450cm

Visina:  450 cm

Dužina:  18000 cm

Širina:  800 cm

Materijal:  lamelirane drvene grede, drveni i čelični profili, HDPE ili HPL ploče, tobogan poliester

Uzrast:  3+

Sigurnosna zona:  2100x800 cm