Kombinirano igralo „Staze Biokova“


Opis


S kombiniranim igralom, igra postaje multifunkcionalna aktivnost za nekoliko mališana odjednom i probuđuje potrebu za suradnjom i zajedništvom među njima. Tijekom igre na našem igralu Staze Biokova, djeca se penju, provlače, trče i spuštaju te samim time razvijaju koordinaciju tijela i motoričke sposobnosti koje su bitne za razvoj djeteta.

 

Kombinirano igralo Staze Biokova ima konstrukciju izrađenu od lameliranih drvenih greda koje su zbog sigurnosti djeteta zaobljenih rubova, sa dekorativnim drvenim i HDPE pločama kao ogradama. Metalni dijelovi igrala površinski su zaštićeni plastifikacijom, koja je otporna na koroziju, ekstremne vremenske uvijete te UV zrake. Užad je formirana od galvaniziranih čeličnih sajli presvučenih poliesterskim najlonom kako bi djeci omogućili ugodno i sigurno penjanje. Provlačilice, tobogani i krovovi su od poliestera. Svi vijčani spojevi su osigurani anti-vandal kapicama.

 

Igralo sadrži: tri šesterokutna tornja, dva tornja bez krova, cjevasti tobogan, spiralni tobogan, tobogan 3,2m, paukova mreža – 1 kom, mreža za penjanje – 3 kom, most od mreža – 1 kom, mornarske ljestve, vatrogasna cijev za spuštanje – 2 kom, kosa ploča sa gripsovima za penjanje, ploča za penjanje sa gripsovima, spiralne metalne ljestve za penjanje, stepenice sa rukohvatom, set klupica sa stolom – 3kom, tunel za provlačenje, prozorčići – 8 kom

Cijena na upit
Specifikacije

Dimenzije prostora (d*š*v):
Ø 1500x1500x1500 cm

Visina:  1500 cm

Dužina:  1500 cm

Širina:  1500 cm

Materijal:  lamelirane drvene grede, aluminijski, drveni i čelični profili, HDPE ili HPL ploče, tobogani poliester

Uzrast:  3+

Sigurnosna zona:  1915x1706cm