Pravila privatnosti

Pravila o privatnosti

  1. OPĆI UVJETI KORIŠTENJA

Ova pravila o privatnosti propisuju kako Stribor oprema d.o.o. koristi i štiti sve informacije koje nam dajete kada koristite ovu web stranicu. Odlučni smo osigurati zaštitu Vaše privatnosti.

 

Stribor oprema d.o.o. nastoji biti uzor društveno odgovornog poslovanja. Iznimno cijenimo poštenje i jasnoću te smo predani stvaranju snažnog i dugotrajnog odnosa s našim klijentima na temelju povjerenja i međusobne dobrobiti. Ovakva predanost dijelom podrazumijeva zaštitu i poštivanje Vaše privatnosti i izbora. Poštivanje Vaše privatnosti naš je prioritet. Zbog toga u nastavku navodimo Pravila privatnosti.

Za više informacija o načinu provedbe pravila privatnosti u nastavku smo naveli Vaša prava o osobnim podacima i vrste podataka koje možemo dobiti izravno od Vas ili putem interakcije s Vama, kako ih možemo upotrijebiti, s kime ih možemo dijeliti i kako ih štitimo. Naravno, ne moraju se sve situacije odnositi na Vas.

Kad prikupljamo Vaše osobne podatke ili kad ih dijelite s nama, upotrebljavamo ih u skladu s ovim pravilima. Pažljivo pročitajte ove informacije. Ako imate pitanja ili nedoumice u vezi s osobnim podacima, obratite nam se na: ured@stribor-oprema.hr

1.1. Opći uvjeti reguliraju uvjete i način korištenja web stranice stribor-oprema.hr i reguliraju sva prava i obveze društva Stribor oprema d.o.o. i krajnjeg korisnika s druge strane.

1.2. Tko smo?

Stribor oprema d.o.o. hrvatski je proizvođač urbane opreme i namještaja.

Specifičnost naše tvrtke je atraktivan, moderan i funkcionalan dizajn naših proizvoda, koji je registriran i zaštićen kao intelektualno vlasništvo. Tako stvaramo prepoznatljiv brend, koji jamči osobnost svakog proizvoda, posebno u segmentu realizacije individualnih zahtjeva i želja naših klijenata.

Stribor oprema d.o.o.
Dekanj Peti 10

31327 Kopačevo – Bilje

Tel: + 385 (0)31 307 900

Fax: + 385 (0)31 307 901

ured@stribor-oprema.hr

1.3. Što su osobni podaci?

„Osobni podaci” su informacije pomoću kojih Vas je moguće identificiratiDrugim riječima, osobni podaci uključuju podatke kao što su: ime, prezime, funkcija, titula, ime tvrtke/instituta, mjesto i poštanski broj, država, OIB, kontakt telefon, kontakt osoba, odgovorna osoba, e-mail.

Stribor oprema d.o.o. na ovoj web stranici koristi „kolačiće“ kako bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. stribor-oprema.hr is powered by WordPress.com

Više informacija o kolačićima možete provjeriti ovdje:

http://stribor-oprema.hr/kolacici/

  1. Osobni podatci i zaštita podataka

2.1. Upotreba osobnih podataka

Stribor oprema d.o.o. će podatke prikupljati i upotrebljavati u vezi s Vašom upotrebom usluga: Prijavnica za projektante i arhitekte, Zatraži upit (košarica), Kontaktirajte nas, Pretplati se na newsletter. Upotrebom web stranice stribor-oprema.hr pristajete na prikupljanje i upotrebu osobnih podataka za potrebe slanja ponude po upitu.

2.2. Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Prikupljene osobne podatke primijenit ćemo za pružanje ponude po upitu, dostavu tehničkih opisa, nacrta temelja, tlocrta sa sigurnosnim zonama, nacrta u autocadu (projektanti i arhitekti). Osobne podatke upotrebljavamo kako bismo na Vaš upit mogli odgovoriti cjelokupnom ponudom. To između ostaloga uključuje pružanje informacija o proizvodima, odgovaranje na pitanja ili Vaše pritužbe, obavještavanje o uvjetima i ponudama koje biste mogli dobivati u vezi s proizvodima i uslugama Stribor oprema d.o.o. Podatke bismo mogli upotrebljavati i za potrebe procjene i statistike, istraživanje tržišta, te za druge potrebe istraživanja i razvoja, za unapređivanje usluga Stribor opreme d.o.o. i naših proizvoda općenito. Stribor oprema d.o.o. jamči da neće prodavati, iznajmljivati ni izmjenjivati podatke o korisnicima izvan okruženja Stribor oprema d.o.o. bez dopuštenja korisnika.

2.3. Korištenje osobnih podataka

Informacije koristimo za rad, održavanje i pružanje značajki i funkcionalnosti web stranice. Pojedinosti za izradu ponude koristimo da bismo razumjeli Vaše potrebe i ponudili Vam odličnu uslugu.

Vaše ćemo kontaktne podatke upotrebljavati isključivo za promotivnu e-poštu, poštansku ili telefonsku komunikaciju, u onoj mjeri u kojoj je to dopušteno valjanim zakonima ili u skladu s Vašim prethodnim dopuštenjem. U svakom trenutku možete povući svoje dopuštenje za buduću upotrebu podataka u promotivne svrhe bez dodatnih troškova (osim onih za komunikaciju) odabirom željenih postavki na web-mjestu, kontaktiranjem našeg ureda ili na drugi način, u skladu s primjenjivim zakonima.

Kada od Vas zatražimo pristanak za upotrebu određenih podataka, opisat ćemo i druge potencijalne načine upotrebe tih informacija. Ako povučete svoj pristanak na primanje naše promotivne e-pošte ili telefonskih poziva, taj ćemo zahtjev u roku 30 dana nakon primitka aktivirati. Ako je Korisnik povukao svoj pristanak na primanje promotivnih materijala redovnom poštom, takav ćemo zahtjev za odustajanjem aktivirati nakon primanja upućene poštanske pošiljke, u roku 30 dana. Čak i ako više ne želite od nas primati promotivne poruke i dalje bismo s Vama, prema potrebi, mogli komunicirati telefonski (uključujući bežičnu komunikaciju i SMS), poštom i e-poštom za potrebe pružanja usluga Stribor oprema d.o.o.

U pružanju usluga i realizaciji Vaše narudžbe surađujemo s kooperantima, podizvoditeljima, poslovnim partnerima, prijevozničkim tvrtkama i kurirskim službama.

2.4. Zaštita podataka

Obvezujemo se osiguravati, a isto tražimo i od svojih davatelja usluga, odgovarajuće tehničke, fizičke i administrativne mjere zaštite podataka kako bismo onemogućili gubitak, zloupotrebu, neovlašten pristup ili izmjenu onih osobnih podataka kojima mi upravljamo. Svi će podaci biti pohranjeni upotrebom komercijalno razumnih sigurnosnih mjera, a pristup će biti ograničen isključivo na ovlaštene zaposlenike ili predstavnike tvrtke Stribor oprema d.o.o.                    Za zaštitu privatnosti podataka Korisnika upotrebljavamo standardna industrijska rješenja. Imajte na umu kako prijenos podataka putem interneta i drugih komunikacijskih mreža možda nije apsolutno siguran. Iako ćemo dati sve od sebe da zaštitimo Vaše osobne podatke, ne možemo jamčiti sigurnost podataka niti možemo obećati ili jamčiti da netko neće presretati komunikacijske kanale. Pristajete na to da nećemo snositi nikakvu odgovornost za štete nastale zbog eventualnog narušavanja privatnosti u komunikaciji putem takvih mreža. Ako nas ne obavijestite o promjeni Vaših osobnih podataka, možemo nastaviti slati određene informacije na adresu s kojom ste se registrirali. U takvim slučajevima nećemo snositi odgovornost za štete nastale zbog eventualnog narušavanja privatnosti koje biste mogli imati.

  1. Prikupljanje podataka

Stribor oprema d.o.o. posluje na web stranici stribor-oprema.hr

Ova stranica Vas informira o našim pravilima o prikupljanju, korištenju i otkrivanju osobnih podataka koje primamo od korisnika web stranice. Podatci se prikupljaju od korisnika u slučaju Zahtjeva za upitom za ponudu.

Općenito, prozor Pošalji upit obuhvaća 5 skupnih podataka: ime, prezime, ime poduzeća, telefon i email adresa za slanje ponude.

3.1. Koje podatke prikupljamo?

Stribor oprema d.o.o. vjeruje da ste Vi, klijent, središte našeg poslovanja. Volimo čuti povratne informacije, učiti o Vama, te proizvoditi, stvarati i dostavljati proizvode u kojima uživate. Zbog toga postoji mnogo načina na koje možete dijeliti osobne podatke s nama i na koje ih mi prikupljamo.

Osobni podaci koje prikupljamo su: ime, prezime, ime poduzeća, telefonski broj, adresa e-pošte.

3.2. Kako prikupljamo ili primamo Vaše podatke?                                         

Podatke prikupljamo i primamo putem našeg web-mjesta, e-pošte, online-shopa, mobilne aplikacije, telefonskih poziva, formulara: Prijavnica za projektante i arhitekte, Zatraži upit (košarica), Kontaktirajte nas, Pretplati se na newsletter, stranica Stribor opreme d.o.o. na društvenim mrežama ili na druge načine. Ponekad nam ih dajete izravno (npr. kad stvarate korisnički račun, kad nam se obraćate putem adrese e-pošte, telefonskih poziva, kad kupujete putem našeg web-mjesta, putem mobilne aplikacije, online-shopa, newslettera). Ponekad ih mi prikupljamo (npr. upotrebljavamo kolačiće da bismo razumjeli kako upotrebljavate naše web-mjesto, web-shop ili mobilnu aplikaciju), a ponekad primamo podatke od trećih osoba, uključujući druge subjekte s kojima poslujemo.
U sklopu prikupljanja podataka postoje obavezna polja koja su označena zvjezdicama a ti podaci su nam potrebni za:

  • Izvršenje ugovora (npr. izrada ponude, dostava proizvoda za koji ste zatražili ponudu putem online-shopa, web-mjesta ili mobilne aplikacije);
  • Pružanje usluge koju ste zatražili (npr. slanje newslettera, novosti, dostava ponude);
  • Ispunjavanje zakonskih zahtjeva (npr. izdavanje računa).

Neispunjavanje polja označenih zvjezdicom (*) može utjecati na našu mogućnost pružanja usluga i proizvoda.

Ne nudimo niti prodajemo Vaše osobne podatke.

  1. Pravila ponašanja

4.1. Odgovornost korisnika

Prihvaćate da nećete rabiti lažne, netočne ili zavaravajuće podatke kada šaljete upit. Vi ste odgovorni za sve aktivnosti koje se odvijaju pod Vašim upitom.

  1. Autorsko pravo i pravo vlasništva

5.1. Stribor oprema d.o.o. i njegovi Davatelji usluga vlasnici su, i u svakom trenutku ostaju vlasnici, svih prava, autorskih i ostalih, na (i) sav hardver, softver i srodnu tehnologiju koju tvrtka Stribor oprema d.o.o. primjenjuje u sklopu pružanja usluga web stranice stribor-oprema.hr te (ii) svih intelektualnih i drugih vlasničkih prava, uključujući između ostaloga i sve patente, autorska prava, trgovačke znakove i trgovačke tajne. Umnožavanje, korištenje, izdavanje u najam, pozajmljivanje, objavljivanje ili neka druga vrsta korištenja nije dozvoljena bez izričite, pismene dozvole od strane Stribor opreme d.o.o. Povreda ove zabrane može donijeti sa sobom posljedice, pogotovo na osnovu označavajućih, autorskih pravnih propisa.

5.2. Stribor oprema d.o.o. izričito zadržava pravo na autorska prava, prava marke i prava korištenja ove web stranice. Nije dopušteno korištenje rezultata ove web stranice u izdavaštvu, za komercijalne svrhe i za publikacije te prodaju bez prethodne suglasnosti tvrtke Stribor oprema d.o.o. Nije dopušteno korištenje web stranice i rezultata pretraživanja njegovih podataka u svrhu distribucije u bilo kojem obliku (tiskanom, digitalnom, kao dodatak na neki od popisa elektroničkih adresa ili oglasnih ploča na mreži) bez prethodne suglasnosti tvrtke Stribor oprema d.o.o. Nije dopušten prijenos rezultata pretraživanja elektronički na drugo računalo putem Interneta, računalnih mreža ili na druge načine. Ispis sadržaja do kojega se može doći korištenjem web stranice ima informativni karakter, ne može služiti kao javna isprava, već služi isključivo za osobnu uporabu. Sadržaj dostupan na web stranici korisnik ne smije kopirati radi stvaranja baze podataka u elektroničkom ili drugom obliku.

5.3. Korisnik ne smije preuzimati dizajn, slike, pozadinu i ostala programska i dizajnerska rješenja web stranice. Nadalje, svi podaci i sav drugi sadržaj usluga tvrtke Stribor oprema d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima i drugim zakonima o zaštiti intelektualnog vlasništva, a sva prava vlasništva pripadaju tvrtki Stribor oprema d.o.o. Ovo vrijedi neovisno o tome, da li su sadržaji stavljeni na raspolaganje besplatno ili uz naknadu.

5.4. Naziv tvrtke Stribor oprema d.o.o. i njen logotip su znakovi tvrtke. Drugi trgovački znakovi, znakovi usluga, grafičke oznake, logotipi i nazivi domena koji se prikazuju u sklopu bilo kojih povezanih promocija i reklama mogu biti trgovački znakovi trećih strana. Svojim pristupom i upotrebom usluga web stranice ili partnerskim web mjestima ne dobivate autorska ni druga prava ili licence za reproduciranje ili upotrebu trgovačkih znakova ili pak trgovačkih znakova, grafičkih oznaka, logotipa ili naziva domena trećih strana. Na sve poslovne prilike koje se pod trgovačkim oznakama Stribor oprema d.o.o. generiraju kao rezultat Vaše upotrebe usluga, pravo polažemo mi.

  1. Završne odredbe i sporovi

6.1. Ažuriranja softvera, hardvera i opreme.

Usluge Stribor opreme d.o.o. obuhvaćaju softver čiji sadržaj bismo s vremena na vrijeme mogli mijenjati. To bismo mogli učiniti daljinski, bez prethodnog obavještenja. Takve promjene mogu promijeniti ili obrisati podatke koje ste unijeli na web stranicu. Nismo odgovorni za gubitak podataka.

6.2. Osim u slučajevima kada je to zabranjeno, svaki sudionik suglasan je da:
svi sporovi, potraživanja i povodi za tužbu koji proizlaze iz korištenja web stranice ili su povezani s web stranicom ili s promocijom rješavati će se pojedinačno, bez pribjegavanja podizanju zajedničkih tužbi, te isključivo pred hrvatskim sudovima i nadležnim sudom u Osijeku.

  1. Izmjene i dopune

Ova Pravila o privatnosti ažurirali smo 25. svibnja 2018. Zadržavamo pravo ažuriranja ili izmjene. Za daljnja pitanja, molimo kontaktirajte nas.

KONTAKT

Ako imate pitanja ili nedoumice o tome kako postupamo s Vašim osobnim podacima i kako ih upotrebljavamo ili biste htjeli ostvariti prethodno navedena prava,

obratite nam se na: ured@stribor-oprema.hr

Proizvodimo za vas

Pošalji upit