Početna
/
O nama

O nama

Stribor oprema d.o.o. je hrvatska tvrtka proizvođač i kreator palete proizvoda, iz koje izdvajamo opremu za dječja i sportska igrališta, javne površine i parkove, modularni namještaj za dječje vrtiće i urede, te građevinsku stolariju od masiva ariša i hrasta, po mjeri, željama i potrebama klijenata. Svoju prisutnost na tržištu Hrvatske bilježi još od 2002.godine, poslujući pod nazivom Stribor.

Naša tvrtka posluje u skladu sa europskim standardima i normama, pomno prateći svjetske trendove.

Okupili smo tim inovativnih, kreativnih, obrazovanih i marljivih zaposlenika, koji omogućuju, da tvrtka Stribor oprema d.o.o. odgovori svim zahtjevima pružanja vrhunske i cjelovite usluge klijentima.

Posjedujemo sve potrebne resurse, modernu tehnologiju i znanje, koji jamče vrhunsku kvalitetu usluge po sistemu “ ključ u ruke“ u svim segmentima procesa realizacije proizvoda: od projektiranja, proizvodnje, dostave, montaže i održavanja.

Uz profesionalan pristup prilagođen svakom klijentu, kvalitetnu tehničku pripremu, izvedbu i funkcionalnost proizvoda, stručni tim zaposlenika naše tvrtke ispunjava želje i potrebe svojih klijenata, nastojeći oplemeniti bilo vanjske ili unutarnje prostore.

Specifičnost naše tvrtke je atraktivan, moderan i funkcionalan dizajn naših proizvoda, koji je registriran i zaštićen kao intelektualno vlasništvo. Tako stvaramo prepoznatljiv brend, koji jamči osobnost svakog proizvoda, posebno u segmentu  realizacije individualnih zahtjeva i želja naših klijenata.

Svojim marljivim, predanim i stručnim radom zajedno smo stvorili respektabilnu tvrtku, koja posluje na području cijele Hrvatske, a postupno se širimo i u regiji.

Pozivamo Vas, da nam se obratite s povjerenjem !

Očekuje Vas naše stručno osoblje, mnoštvo zanimljivo osmišljenih ideja, prijedloga i korisnih savjeta, za uređenje Vaših prostora i obilje raznolikih proizvoda.

Naziv tvrtke: Stribor oprema – društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu i usluge

Skraćeni naziv: Stribor oprema d.o.o.

Sjedište: Dekanj Peti 10. 31327 Kopačevo – Bilje

 

MB: 02027160

OIB: 53497347539

Poslovna banka: Zagrebačka banka d.d. Zagreb

IBAN: HR7623600001101885634

 

e-mail: info@stribor-oprema.hr

adresa web-sjedišta: www.stribor-oprema.hr

telefon: 031 – 307 900

telefax: 031 – 307 901

mobitel: 091 – 5324432

 

 

 

 

 

Proizvodimo za vas

Pošalji upit