Početna
/
O nama

O nama

Spajamo igru, sport, druženje i sigurnost!

 

Stribor oprema je tvornica urbane opreme, namještaja i igrališta za opremanje vanjskih i unutarnjih prostora sa sjedištem i proizvodnjom u Kopačevu pored Osijeka, u istočnom dijelu Hrvatske. Kao hrvatskom proizvođaču i dizajneru, igra i fizička aktivnost su na prvom mjestu! Od 2002. godine klijentima pružamo inovativna rješenja zahvaljujući timu stručnjaka koji ništa ne prepuštaju slučaju, stoga Vas Stribor oprema vodi kroz svaki dio procesa realizacije. Najveću snagu i kreativnost tvrtke čine naši zaposlenici koji svakodnevno svojim zalaganjima stvaraju nove vrijednosti. Ni jedan pojedinac se ne stavlja ispred tima vrednujući timski rad i zajedničke rezultate. Na 2000 m2 unutarnjeg i ukupno 10000 m2 tvorničkog prostora sa showroomom, realiziraju se procesi upravljanja, prodaje, dizajna i razvoja proizvoda, projektiranja, proizvodnje i distribucije.

Imamo potrebno iskustvo kako bi klijentima ponudili rješenja na europskoj i svjetskoj razini te kako bi nam igra i sportska aktivnost ostali na prvom mjestu, jer igra je izuzetno važan element učenja. Svakodnevno nastojimo unaprijediti proizvode, koristimo najmoderniju tehnologiju za obrade materijala, što uz zalaganje svakog pojedinca u timu, rezultira većom vrijednošću proizvoda, a time i zadovoljstvom klijenta.

Naš asortiman proizvoda prati životni razvoj svakog aktivnog čovjeka stoga ćete kod nas pronaći rješenja za dječja i sportska igrališta, javne površine i parkove, modularni namještaj za vrtiće i urede.

Naziv tvrtke: Stribor oprema – društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu i usluge

Skraćeni naziv: Stribor oprema d.o.o.

Sjedište: Dekanj Peti 10. 31327 Kopačevo – Bilje

 

MB: 02027160

OIB: 53497347539

Poslovna banka: Zagrebačka banka d.d. Zagreb

IBAN: HR7623600001101885634

 

e-mail: info@stribor-oprema.hr

adresa web-sjedišta: www.stribor-oprema.hr

telefon: 031 – 307 900

mobitel: 091 – 5324432

Proizvodimo za vas

Pošalji upit