Početna
/
O nama
/
U skladu s prirodom

U skladu s prirodom

Od početka poslovanja naše opredjeljenje je trajno poboljšanje sustava kvalitete zaštite okoliša i sprječavanje onečišćenja. Aktivno sudjelujemo u zaštiti našeg planeta. Svjesni odgovornosti za zaštitu okoliša, uprava i zaposlenici tvrtke svojim odgovornim ponašanjem strogo brinu za provođenje zaštite okoliša.

Izborom ekološki najprihvatljivijeg prirodnog i antialergijskog materijala, naši proizvodi, uz iznimne funkcionalno-oblikovne karakteristike, nastavljaju i dalje biti dio prirode, prihvatljivi  za okoliš u svakom podneblju i ne narušavaju sklad prirode.

U provedbi aktivnosti u procesu proizvodnje analiziramo i ocjenjujemo njihov značaj utjecaja na okoliš, izrađujemo adekvatne programe i planove, te neprekidno usklađujemo svoje poslovanje u skladu sa zakonskom regulativom u području zaštite okoliša.

Solarni paneli

 

Jedan od najsvjetlijih izvora energije koji nas okružuje je Sunčeva energija.  Korištenje solarnih panela predstavlja ključni korak prema smanjenju emisije stakleničkih plinova, koji su glavni krivci za klimatske promjene.

Klimatske promjene su stvarnost s kojom se suočavamo, a kako bismo odgovorili na ovu globalnu prijetnju, prelazimo na održive izvore energije i napuštamo upotrebu fosilnih goriva. U skladu s našim dubokim uvjerenjem u potrebu za očuvanjem okoliša i stvaranjem održive budućnosti, odlučili smo napraviti korak ka boljem sutra, te koristi snagu Sunca za dobivanje električne energije kako bi smanjili ugljičnog dioksida.

Naša posvećenost korištenju obnovljivih izvora energije odražava našu viziju za stvaranje boljeg sutra za buduće generacije.

Zeleni certifikat

 

Kao aktivni sudionik u ekološkoj transformaciji, nositelji smo Zelenog certifikata. Ovaj certifikat svjedoči o našem kontinuiranom napretku u digitalizaciji i implementaciji mjera društveno odgovornog poslovanja. Zeleni certifikat dodjeljuje se organizacijama koje duboko razumiju važnost društveno odgovornog poslovanja, koje neprestano sebe educiraju, potiču inovacije i s predanošću brinu o ekološkim pitanjima.

Naša posvećenost ekološkoj odgovornosti i očuvanju okoliša duboko je ukorijenjena u svim aspektima našeg poslovanja, a ovaj certifikat je potvrda i priznanje našeg trajnog truda da budemo uzor drugima u stvaranju održive budućnosti.

Proizvodimo za vas

Pošalji upit