Uvjeti i pravila korištenja

web sjedišta: www.stribor-oprema.hr

OPĆI UVJETI KORIŠTENJA

 

Osnovne odredbe
Ukoliko koristite ovo ili bilo koje drugo web sjedište, čiji je vlasnik ili glavni operater Stribor oprema d.o.o.® pristajete na ovdje navedene Uvjete korištenja.
Ako s istim Uvjetima korištenja niste suglasni, molimo Vas, suzdržite se od pristupa našim stranicama. Stribor oprema d.o.o.® može u bilo koje vrijeme dopuniti ili izmijeniti Uvjete korištenja bez prethodne najave, te će sve promjene objaviti na ovoj internet stranici. Predlažemo Vam, da uvijek prije korištenja ovog web sjedišta provjerite naše Uvjete.

Autorska prava
Cjelokupni sadržaj web sjedišta: www.stribor-oprema.hr  u cijelosti je vlasništvo tvrtke: Stribor oprema d.o.o.®, a čija su sva prava izričito pridržana (Copyright © Stribor oprema d.o.o.®)
Stribor oprema d.o.o.® polaže u cijelosti autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod).
Svaka povreda navedenih prava, namjerna ili slučajna, predstavlja kršenje uvjeta korištenja materijala s interneta i podložna je tužbi.

Bilo koji sadržaj: tiskani ili skinuti, s ovih stranica ne može se prodati, licencirati, prenositi, kopirati ili reproducirati u cijelosti ili djelomično, na bilo koji način i u bilo kojem mediju ili na bilo koju pravnu ili fizičku osobu, bez prethodne pisane suglasnosti tvrtke Stribor oprema d.o.o. ® , uključujući: prijenos nekom od metoda, skladištenje u bilo kojem mediju, sustavu ili programu, prikaz u bilo kojem obliku (formatu).
Zahtjev za dozvolu za korištenje materijala s ove web-stranice potrebno je uputiti na: stribor.oprema@vu.t-com.hr.

Jamstva i odricanje odgovornosti
Stribor oprema d.o.o.® će u granicama razumnih mogućnosti i očekivanja osigurati, da su podaci i informacije na ovoj web lokaciji točni, ažurni i sigurni. Korisnik izričito prihvaća korištenje ovog web-sjedišta na svoju vlastitu odgovornost. Stribor oprema d.o.o. ® ne može jamčiti da će ovo web sjedište uvijek biti dostupno i raspoloživo, te da neće sadržavati greške ili viruse, ili da će na njoj objavljeni podaci biti točni i pouzdani.
Stribor oprema d.o.o.® ne odgovara za štetu ili povredu (uključujući, ali ne isključivo, posebnu ili posljedičnu štetu) koja može biti rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja bilo kojeg dijela ovog web-sjedišta, ili nečega što je u njoj objavljeno ili dodano od strane drugih korisnika.

Zaštita privatnosti i tajnosti podataka
Stribor oprema d.o.o. poštuje privatnost korisnika i posjetitelja ovog web-sjedišta. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, Stribor oprema d.o.o. ® neće učiniti dostupnim javnosti niti ih davati na uvid trećim osobama, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Završne odredbe
Na ove odredbe i uvjete korištenja primjenjuju se hrvatske zakonske odredbe. Korisnik ovog web sjedišta je suglasan, da u slučaju spora prihvaća  isključivu nadležnost hrvatskih sudova.

Stribor oprema d.o.o. ®

Proizvodimo za vas

Pošalji upit